top of page

Welkom op mijn site 'Wagt en NU IK!'

Ik ben Erik van der Wagt, 57 jaar en woon in Dieren (Gld.)

In mijn werk streef ik naar samenwerking en een oplossingsgerichte aanpak. Constructief en actief gaan wij samen jouw klachten en problemen te lijf. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, waarin we kennis kunnen maken met elkaar en of wij 'matchen'.

Na een carrière in het kappersvak, ging het roer om. Ik vertrok een jaartje naar Parijs en vervolgens nam ik het besluit om B-verpleegkundige te worden in de psychiatrie. Spannend, verfrissend en leerzaam vond ik dat, om gewoon risico's te nemen in mijn leven.

Ik heb gewerkt op uiteenlopende afdelingen: o.a. bij PsyQ en SCELTA GGNet binnen de afdeling Persoonlijkheidsproblematiek in Den Haag en het FACT-team, voor chronisch psychiatrische problematiek zoals bijv. Schizofrenie, bij BAVO-Europoort in Rotterdam. 

In 2016 ben ik gestart bij een huisartsenpraktijk als Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). Momenteel werk ik in vaste dienst bij 2 verschillende huisartsenpraktijken in de regio Arnhem. Daarnaast ben ik als ZZP voor mijzelf begonnen en bied psychologische begeleiding, ondersteuning, coaching en EMDR. 

Ik ben geregistreerd als:

- Cognitief gedragstherapeutisch werker i.o. VGCt - 402613

- BIG registratie 39049776330 , verpleegkundige

 

KvK nummer: 81955383

bottom of page